KindershowS
Tess & Toby

Tess & Toby staan garant voor een spetterende interactieve discoshow. Iedere show zal een pakkende verhaallijn bevatten in combinatie met muziek en spelletjes. De kinderen zullen vanaf het begin mee worden genomen in de show en genieten tot het eind

Tess & Toby

Vieren feest!

Elke show is er één op maat! Zo kunnen wij onder andere de muziekkeuze en de spelletjes afstemmen op de doelgroep. Bij Tess & Toby zien wij het publiek niet alleen als doelgroep maar als onderdeel van de show! Zo zorgen we er voor dat de show geschikt is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, maar wilt u een tienerdisco voor kinderen t/m 16 jaar? Dan regelen wij dat! Wij kijken naar de doelgroep en de show staat nooit van begin tot einde van tevoren vast.

Tevens zullen Tess & Toby de kinderen meenemen in een spannende en komische verhaallijn die passend is bij de doelgroep. Door verschillende verhaallijnen die wij kunnen aanbieden zal er altijd een geschikte verhaallijn voor u tussen zitten. Volledig aangepast op uw doelgroep of de reden van uw evenement. Zo is de show geschikt voor een kinderfeest, sinterklaas, kerstmis, carnaval, uw bruiloft, braderie of ieder andere evenement. 

Tess

Mijn naam is Tess en ik ben dol op zingen! Later wil ik net zo goed worden als Ariana Grande of Beyoncé! Dan wil ik, samen met Toby, de hele wereld over reizen en gaat iedereen los op onze muziek! Samen zorgen we voor de vetste muziek en de leukste shows. Ik kijk er naar uit om samen met jullie te gaan dansen en zingen!

Zien we je snel op een feestje? Super gezellig!

Toby

Mijn naam is Toby en ik ben een super goede DJ! Ik ben bijna net zo goed als Martin Garrix! Ik ben nu natuurlijk nog niet zo bekend als hem dat ik de hele wereld rond mag reizen om iedereen te laten horen hoe goed ik ben, maar dat kan niet lang meer duren!

Samen met mijn beste vriendin, Tess zorg ik voor de vetste muziek en de leukste shows. Dat kan natuurlijk ook niet anders als ik achter de draaitafel sta! Net zoals bij een echte BN'er gaat er ook bij mij wel eens iets fout, daar kan ik dan natuurlijk niks aan doen en dat los ik ook meteen op!

DJ GRandezza

Deze geweldige DJ-shows duren ca. 60 of 90 minuten. Na de show is er altijd ruimte voor een Meet & Greet!

De show is inclusief decor, licht & geluid tot 200 personen. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten a 23 ct/km & BTW. Op alle shows zijn de algemene voorwaarden van Experience entertainment van toepassing.

Bruiloft & Feestjes
per 60 MIN

v.a. € 395

  • Inclusief
  • Decor
  • Meet & Greet
  • Exclusief
  • Licht & geluid
Clubs & festivals
per 60 MIN

V.a. € 449

  • Inclusief
  • Decor
  • Meet & Greet
  • Exclusief
  • Licht & geluid

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring