KindershowS
Tommie & Sofie

De twee vrolijkste avonturiers? Dat zijn Tommie en Sofie! Samen reizen zij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur. Dit loopt niet altijd even soepel.Doordat Tommie een beetje onhandig is, komen ze in de meest gekke avonturen terecht. Gelukkig is de slimme Sofie erbij om te zorgen dat alles toch goed afloopt. 

Tommie & Sofie

Vieren feest!

De twee vrolijkste avonturiers komen samen met alle kinderen een onvergetelijk feest vieren! Tenminste: dat is de bedoeling..... Als blijkt dat Tommie is vergeten alle voorbereidingen te doen, moet Sofie dit samen met de kinderen op zien te lossen.  Een show boordevol interactie, muziek en onverwachte magische gebeurtenissen!  

Ga jij met Tommie en Sofie mee op avontuur? Kijk hier rond zodat je voorbereid bent!

Tommie

Hij is een echte avontuurlijke flierefluiter. Altijd vrolijk en vol enthousiasme. Hij is dol op toveren en gaat geen avontuur uit de weg. Dit is niet altijd even handig! Vaak zorgt Tommie ervoor dat hij samen met Sofie in de problemen komt. Gelukkig is er altijd een oplossing.  

Sofie

Zij is een echte avontuurlijke duizendpoot. Sofie is slim en rustig. Dol op biologie en vindt het dan ook geweldig om hier over te vertellen. Zij neemt hier dan ook uitgebreid de tijd voor, wat niet altijd lukt wanneer Tommie in de buurt is!

Youtube

Tommie & Sofie zijn al grote sterren op YouTube. Met verschillende afleveringen nemen ze je mee op avontuur in hun reis rond de wereld! Ben jij al nieuwsgierig? Kijk dan snel de afleveringen!

TOMMIE & SOFIE
LIVE SHOW

Deze geweldige interactieve shows duren ca. 45 minuten. Na de show is er altijd ruimte voor een Meet & Greet!

De show is inclusief decor, licht & geluid tot 200 personen. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten a 23 ct/km & BTW. Op alle shows zijn de algemene voorwaarden van Experience entertainment van toepassing.

TOMMIE & SOFIE
INTERACTIEVE SHOW

v.a. € 495

  • Inclusief
  • Decor
  • Licht & geluid
  • Meet & Greet
TOMMIE & SOFIE
Dubbele show

V.a. € 695

  • Inclusief
  • Decor, Licht & Geluid
  • Twee Meet & Greets
  • Totaal programma binnen 4 uur

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring