SHOWS
Hans Kazan

Nederlands bekenste goochelaar! Naast boeiende spreker, energieke dagvoorzitter en ras-entertainer ook nog altijd een geweldig goochelaar! Zowel live als online!

Hans Kazan

Its a kind of Magic!

Hans Kazàn werd geboren op 25 maart 1953 in Den Haag. Toen hij negen jaar was, leerde hij zijn eerste goocheltruc en vanaf dat moment was het verlegen jongetje volledig gefascineerd door de kunst van het goochelen. In 1973, twintig jaar jong, won hij zijn eerste internationale prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment kwam zijn carrière terecht in een stroomversnelling.

Ook als ondernemer bouwde Hans zijn onderneming steeds verder uit. Hij produceerde niet alleen zijn eigen theater- en televisieprogramma’s maar bracht ook talloze aanverwante producten op de markt. In 2012 besloot Hans Kazàn zich toe te leggen op een nieuwe uitdaging: Het inspireren van mensen om hun dromen tot werkelijkheid te brengen en een gelukkiger leven te leiden!

Tijdens talloze lezingen voor bedrijven en organisaties en tijdens zijn populaire theatercollege INSPIRATIE XXL, vertelt Hans Kazàn authentieke verhalen over een leven vol rennen, vallen, opstaan en weer verder gaan! Hans legt uit, geeft tips, motiveert en inspireert. Zijn toehoorders gaan gegarandeerd boordevol nieuwe positieve inzichten en een brede glimlach huiswaarts.

Dagvoorzitter / spreker

Het kiezen van de juiste dagvoorzitter heeft een enorme impact op je evenement. Hans Kazàn heeft in die functie talloze programma’s gepresenteerd.

Zijn enthousiasme, humor, scherpte en interactie worden hoog gewaardeerd door veel bedrijven en organisaties.

lIVE & Online SHOWS

De interactieve stand-up magic show van Hans Kazàn is exclusief te boeken voor evenementen en parties zowel live als online!
Met veel humor schudt hij schijnbaar moeiteloos en in hoog tempo de meest verbijsterende acts uit zijn mouw. Al meer dan een halve eeuw staat Hans aan de top in de wonderlijke wereld van de illusie.
Entertainment waarover gegarandeerd nog lang wordt gesproken!

HANS KAZAN

Deze geweldige DJ-shows duren ca. 60 of 90 minuten. Na de show is er altijd ruimte voor een Meet & Greet!

De show is inclusief decor, licht & geluid tot 200 personen. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten a 23 ct/km & BTW. Op alle shows zijn de algemene voorwaarden van Experience entertainment van toepassing.

HANS KAZAN ONLINE

v.a. € 850

  • Kerstborrel
  • Nieuwjaars borrel
  • Teamuitje
  • Bedrijfsfeest
HANS KAZAN LiVE

OP AANVRAAG

  • Spreker
  • Dagvoorzitter
  • Magic Show
  • Presentator

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring