Familieshow
Steven Kazan

Door zijn vrolijke persoonlijkheid en humoristische uiterlijk is Steven reeds door talloze bezoekers in het hart gesloten. Niet alleen treedt Steven op in het theater, ook is Steven te boeken voor de meest uiteenlopende evenementen, waaronder bedrijfsfeesten, gala’s, openingen, jubilea of andere gelegenheden. Steven Kazàn brengt daarbij een unieke mix van humor, interactie en magie. Entertainment waar je blij van wordt!

Steven Kazan

Vieren feest!

In 2011 stond Steven voor het eerst met zijn vader, Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn op het podium. Door de succesvolle formule, waarbij vader en zoon het podium op hilarische wijze deelden, groeide het concept snel. Hun show ‘De goochelaar en de gek’ is in talloze Nederlandse theaters te zien, maar ook tijdens de meest uiteenlopende evenementen. Steven’s acts en presentatie ontwikkelen zich in rap tempo.

In seizoen 2017/2018 is Steven’s eerste solo theaterprogramma een feit. Zijn show ‘Krom’ is te zien in de Nederlandse theaters. Aangezien zowel Hans als Steven enorm veel plezier hebben in het samen optreden, zal het duo eind 2019 met een nieuwe theatershow komen, genaamd ‘Alive and Kicking’.

Door de jaren heen is Steven tevens te zien in een flink aantal landelijke televisieprogramma’s en treedt hij op tijdens de meest uiteenlopende evenementen. Tevens komt Steven in 2018 en 2019 veel ter sprake door zijn succesvolle satirische video’s.

Online Shows

Op youtube maakte hij al furore met Corona-Tv! De eerste stap was daarmee gezet naar de toekomst! De stap van live evenementen, die wat moeilijker zijn tijdens de coronacrisis, naar speciale online shows voor elk bedrijfsfeest of evenement!

lIVE SHOWS

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres, gala of jubileum, één ding is zeker: Humor is onmisbaar. Steven Kazàn is de universele entertainer die een breed publiek aanspreekt en door zijn interactieve show voor een onmiskenbaar ‘wij-gevoel’ zorgt!
Een onvergetelijke act vol humor, publieksinteractie en natuurlijk ongelooflijke goocheltrucs.

Youtube

Met Corona-tv maakte Steven zich ook bekent bij het door hem zo gewenste ''oudere'' publiek! Met zijn geweldige gevoel voor humor laat hij nu alle leeftijdscategorien lachen en genieten van zijn magie!

STEVEN KAZAN

Deze geweldige interactieve shows duren ca. 50 minuten. Na de show is er altijd ruimte voor een Meet & Greet!

De show is inclusief decor, licht & geluid tot 200 personen. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Op alle shows zijn de algemene voorwaarden van Experience entertainment van toepassing.

STEVEN KAZAN
CAMPINGTOUR NL

v.a. € 595

  • Inclusief
  • Decor
  • Geluid
  • Meet & Greet
  • Reiskosten
STEVEN KAZAN
THEATERTOUR

V.a. € 1095

  • Inclusief
  • Decor
  • Geluid
  • Meet & Greet
  • Reiskosten

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring