DE ONDERNEMER CENTRAAL
Creativity On Demand & Breda Steunt Breda

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertelt Ivo over zijn bedrijf Creativity On Demand en over het initiatief Breda Steunt Breda.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

Creativity On Demand & Breda Steunt Breda

COD levert een MKB-platform voor creativiteit. Als je als MKB-organisatie geen bureau, geen eigen creatieve professionals, geen kennis, tijd, of budget hebt, dan kan het lastig zijn om goede creatieve content te creëren en te produceren. Om daarmee vervolgens communicatiemiddelen te maken die jouw merk laten opvallen. En jou de ruimte geven je te concentreren op jouw business.

Nu is er een platform dat je helpt om zelf creatief te kunnen zijn, met een beetje hulp van je vrienden (van Creativity On Demand & Nettl Breda). Jij kiest de projecten, professionals, producties en publicaties die je nodig hebt voor jouw communicatie, wij leveren concept en design voor web, event, digitaal, print en sign!

Tijdens de coroan-crisis heeft Ivo Breda Steunt Breda opgezet om lokale ondernemers te steunen en te zorgen dat de stad lokaal setrker is. Koop lokaal is het motto, want wat je van dichtbij haalt is lekkerder...

Bezoek Creativity On Demand op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

In januari spraken we Ivo van Creativity On Demand & Breda Steunt Breda. Eigenaar Ivo vertelde ons wat de coronacrisis met zijn bedrijf doet, welke veranderingen hij heeft moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring