DE ONDERNEMER CENTRAAL
De Avenue Studio's

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertellen Mark & Rens over De Avenue.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

De Avenue Studio's in Breda

Bent je op zoek naar een studio waar je jouw evenement succesvol en professioneel via de livestream kunt uitzenden? Dan ben je bij De Avenue Studio’s aan het juiste adres. Ze hebben namelijk alle benodigde faciliteiten; licht-, geluid en beeld-apparatuur en kennis en kunde in huis om een perfecte live stream te verzorgen voor bijvoorbeeld een presentatie, een seminar, een vergadering en ga zo maar door. Tevens bieden de studio’s ook de mogelijkheid om een publiek van maximaal 30 personen per studio te ontvangen. Erg handig voor bijvoorbeeld een online college. Dus zoek je een locatie of studio voor jouw livestream? Bij De Avenue Studio’s kun je terecht.
 
De livestream studio’s
De Avenue Studio’s beschikt over 2 diverse zalen, studio 1 heeft een moderne uitstraling en studio 2 een authentieke. Ook kunnen ze de studio volledig naar wens inrichten. Je kunt jouw online presentatie, sportles, vergadering, webinar, pubquiz of ander evenement uit handen geven aan De Avenue. Zij zorgen voor de randzaken en dat het op de juiste manier gestreamd wordt.

Bezoek De Avenue op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

Begin november brachten wij een bezoek aan De Avenue in Breda. Eigenaar Rens en bedrijfsleider Mark vertelden ons wat de coronacrisis met zijn bedrijf doet, welke veranderingen hij heeft moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring