DE ONDERNEMER CENTRAAL
ONT-WEEK

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertellen loopbaancoaches Marnix en Koen over hun initiatief, de Ont-Week.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

De Ont-Week

Tijdens onze gratis (maandelijkse) webinars geven we  jou informatie over specifieke onderwerpen, zoals de geluksformule en persoonlijk effectiviteit! De webinars dragen zorg voor ontspanning, heroverwegingen, acties, nieuwe inzichten, verdieping, verbinding. Zeker in deze Coronatijd een aangename afwisseling voor Bredanaars! Wil je meer weten of je alvast inschrijven voor een van de gratis webinars, kijk dan op onze site!

We hebben ook een heel gaaf nieuw concept, de Ont-week, goed voor welzijn en persoonlijk leiderschap! Wil jij als bedrijf eens iets op het gebied van welzijn dan is dit concept zeker de moeite waard! Kijk voor meer info op onze site: ont-week.nl.

Bezoek de Ont-Week op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

In maart spraken we Marnix en Koen over de Ont-Week. De loopbaancoaches vertelden ons wat de coronacrisis met hun organisaties doet, welke veranderingen zij hebben moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring