DE ONDERNEMER CENTRAAL
Paard & Partner en Matchmaker Brabant

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertelt Ilse over haar passie, Paard & Partner en Machmaker Brabant.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

Paard & Parner en Matchmaker Brabant, Breda

Paard & Partner is de datingsite voor paardenmensen. De zoektocht naar de liefde van je leven kan lastig zijn. Al helemaal als je veel tijd doorbrengt met je andere grote liefde: paarden. Het is daarom fijn om in aanraking te komen met mensen die jouw liefde en passie delen of in ieder geval begrijpen. Bij Paard & Partner ontmoet je andere single paardenliefhebbers. Bijvoorbeeld online via de datingsite of via een van de activiteiten die we organiseren. Als je nu je profiel aanmaakt op de website kun je de site 2 dagen gratis gebruiken! Geen zorgen, na deze proefperiode zit je nergens aan vast.

Matchmaker Brabant is een relatiebemiddelingsbureau voor alleenstaanden vanaf 30 jaar, die woonachtig zijn in Noord-Brabant. Wil je op een leuke, ongedwongen manier singles in het Zuiden ontmoeten? Bij ons ben je dan aan het juiste adres! Wij doen ons uiterste best om voor jou die ene leuke partner te vinden met wie je een afspraak kunt maken, zonder eerst het hele land door te moeten reizen. Wij doen dit op een ongedwongen manier, in een gemoedelijke, warme sfeer, kenmerkend voor Brabant! Wij willen graag laagdrempelig zijn, bij ons moet je je “thuis” voelen. Wij gaan graag bij jou in de buurt op zoek naar jouw toekomstige partner! Matchmaker Brabant staat voor professionele en persoonlijke relatiebemiddeling. Wij zijn betrouwbaar én zeker niet onbelangrijk in deze tijd, betaalbaar.

Bezoek Paard & Partner en Matchmaker Brabant op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

Begin november brachten wij een bezoek aan 'Paard & Partner en Matchmaker Brabant' in Breda. Eigenaresse Ilse vertelde ons wat de coronacrisis met haar bedrijf doet, welke veranderingen zij heeft moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring