DE ONDERNEMER CENTRAAL
PC Dokter

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertelt Bas over zijn passie, PC Dokter.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

PC Dokter, Breda

PC Dokter Breda helpt je bij je computerproblemen! Eind 2016 ben ik (Bas) als hobby PC Dokter Breda begonnen. Al vanaf eind jaren 80 ben ik bezig met computers en technologie. Eerst vooral als bijbaantje, maar al snel heb ik een carrière opgebouwd als softwareontwikkelaar. Tot eind 2016 heb ik dat met plezier gedaan, maar het werd tijd voor iets anders.

Ik ben een paar jaar als instructeur aan de slag geweest bij Avans en Grafisch Lyceum Rotterdam. Tijdens deze periode bleef de vraag bij PC Dokter Breda groeien, dus toen heb ik mijn keuze snel gemaakt. Inmiddels zet ik me vol in voor PC Dokter Breda, hebben we een mooi kantoor op het bedrijventerrein Minervum en is het team uitgebreid.

Bezoek PC Dokter op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

Begin november brachten wij een bezoek aan de 'PC Dokter' in Breda. Eigenaar Bas vertelde ons wat de coronacrisis met zijn bedrijf doet, welke veranderingen hij heeft moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring