DE ONDERNEMER CENTRAAL
Refreeze

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertelt Cristel over haar passie, Refreeze.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

Refreeze, Ulvenhout

Whole body cryo. Wij hebben een cryo cabine, bij een whole body cryo-behandeling verblijf je gedurende maximaal 3 minuten in een kamer waar de temperatuur -110 graden Celsius is. Deze intense kou zet een aantal fysiologische processen in het lichaam in gang. Zeker nu in deze tijd is weerstand en je immuunsysteem erg belangrijk. Onderzoeken hebben aangetoond dat kou je witte bloedcellen verhoogt wat het immuunsysteem een boost geeft en ontstekingen vermindert.

Bezoek Refreeze op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

Begin november brachten wij een bezoek aan 'Refreeze' in Ulvenhout. Eigenaresse Cristel vertelde ons wat de coronacrisis met haar bedrijf doet, welke veranderingen zij heeft moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring