DE ONDERNEMER CENTRAAL
TW47

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertelt Carla over haar passie, TW47, een prachtige locatie voor educatieve doeleinden.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

TW47, Breda

Prachtige leslocatie/lesruimte te huur. TW47 biedt u een sfeervolle ruimte met een huiselijke uitstraling van ongeveer 70 m² voor educatieve doeleinden, vergaderingen en workshops. In de ruimte hebben wij voldoende faciliteiten voor het vertonen van presentaties, muziek, films of anderszins. Wij bieden wifi, koffie, thee, water en naar behoeven kunnen wij u een ontbijt, lunch of meer bieden. Deze ruimte is naar uw eigen wensen aan te passen.

Bezoek TW 47 op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

Begin november brachten wij een bezoek aan 'TW47' in Breda. Eigenaresse Carla vertelde ons wat de coronacrisis met haar bedrijf doet, welke veranderingen zij heeft moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring