DE ONDERNEMER CENTRAAL
YAY! Taart

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertelt Fleur over haar passie, YAY! Taart.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

YAY! Taart, Haagdijk Breda

YAY! Taart maakt mensen blij met taarten en cupcakes op maat. We nemen de tijd om jouw droomtaart waar te maken en je gasten een onvergetelijk smakelijk feestje te bezorgen.

Chocoladereep & Workshops
Bestel nu een vrolijke snoep chocoladereep of andere mooie (taart)producten in de webshop en laat hem bezorgen bij iemand die een glimlach verdient! Wil je ook een taart maken in YAY! Taart stijl? Volg dan een van onze workshops en neem je eigen taart mee naar huis. Wil je een privé workshop organiseren, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Kijk dan eens bij YAY! Feest.

Bezoek YAY! Taart op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

Begin november brachten wij een bezoek aan YAY! Taart aan de Haagdijk in Breda. Eigenaresse Fleur vertelde ons wat de coronacrisis met haar bedrijf doet, welke veranderingen zij heeft moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring