WANNA Join in?
Jouw eigen pagina op Join-in!

Heb je eigen bedrijf, een domeinnaam waar je altijd nog iets mee wil doen, een te gek idee, een tof evenement, of wil je dat mensen jou als artiest beter en makkelijker kunnen vinden? Neem dan een pagina op JOIN-IN!

JOIN-IN Laat JE netwerken

Jouw eigen pagina binnen een groeiend netwerk!

JOIN-IN is een online plaza voor ondernemers, kunstenaars en evenementen! Eigenlijk voor iedereen die iets kan, wil of, nog belangrijker, zoekt! Behalve dat het gemakkelijk is voor bedrijven, ondernemers en individuen om een landingspagina te maken voor een een bedrijf, evenement, je schilderijen/gedichten, of persoonlijk portfolio, is het voor de bezoeker zeer eenvoudig om gericht te vinden wat men zoekt!

Snel, makkelijk en goedkoop dat is waar JOIN-IN voor staat. Heb je een idee, een domeinnaam of een feestje en wil je dit niet via je al bestaande pagina delen of heb je juist geen eigen pagina en ontbreekt ook de tijd, het verstand en het geld deze op te zetten. Neem contact op met JOIN-IN en binnen 24 uur is jouw pagina live!
Wij vragen eenmalig € 50,- opstartkosten voor het inrichten van je pagina. Verder werken wij in abonnementsvorm en kost een pagina enkel € 4,95 per maand. 

Unieke zoekfunctie

Zoeken zoals het brein denkt! Snel, simpel en eenvoudig vinden wat je zoekt om vervolgens bij andere ''winkeltjes' in dezelfde plaza rond te neusen en jezelf te verleiden meer aankopen te doen!

Wizziq

Van Hoorne

Bosevents

Entertain-me

Breda steunt Breda

Bredanu

Make-a-wish

Opkikker

EXPERIENCE
ENTERTAINMENT

LINKELWAGEN

Creativity on demand

Podium 23

Contact

Experience-Entertainment
Doenradestaat 256a
4834GJ BREDA

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Onderdeel van Experience Entertainment

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact JOIN-IN

Martijn Gozefoort
Doenradestraat 256 A

4834 GJ Breda

+31627912372
info@join-in.nl
www.join-in.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring