KindershowS
Bertus & Jaapie

Dit is het magische kinderduo Bertus & Jaapie. Deze twee toverbroertjes beleven de spannendste avonture. Zij zijn het kinderduo van deze tijd: grappig, magisch en muzikaal!

Bertus & jaapie Familieshow

'een magisch feest'

Het leukste kinderduo van Nederland komt graag naar jouw evenement om er samen met de kinderen een magisch feest van te maken! Met inmiddels een lange lijst aan optredens (o.a. Nijmeegse Vierdaagse, Rijnweek Rhenen, Attractiepark Toverland) en verschillende theatertours door het hele land zijn Bertus & Jaapie de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de bekendste kinderartiesten van Nederland.

Bertus & Jaapie beleven in hun 30 minuten durend programma een spannend avontuur waarbij er uiteraard veel zal worden gelachen en gezongen.

bERTUS

Bertus is 2 jaar ouder dan Jaapie. Hij is zoals hij zelf omschrijft de slimmere van de twee. Bertus Probeert alles zo goed mogelijk en secuur te doen maar komt door de onhandigheid van Jaapie vaak in de problemen. De lievelingskleur van Bertus is paars. Daarnaast is hij gek op toveren! 

jAAPIE

Jaapie is twee jaar jonger dan Bertus. Hij is de speelse, naieve spring in het veld. Jaapie houdt van op avontuur gaan en van grapjes maken. Ookal werkt hij Bertus daar vaak mee op de zenuwen. Maar vaak vrolijkt hij hem dan weer op met een leuk liedje! De lievelingskleur van Jaapie is groen en lust hij graag toverpannekoeken en wonderlimonade!

BERTUS & JAAPIE MAGISCHE SHOW

Deze geweldige interactieve show duurt 50 minuten. Na de show is er altijd ruimte voor een Meet & Greet!

De show is inclusief decor, licht & geluid tot 200 personen. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten a 23 ct/km & BTW. Op alle shows zijn de algemene voorwaarden van Experience entertainment van toepassing.

ZOMERTOUR
FAMILIESHOW

v.a. € 995

  • Inclusief
  • Decor
  • Licht & geluid
  • Meet & Greet

THEATERTOUR
MAGISCHE SHOW

V.a. € 1095

  • Inclusief
  • Decor, Licht & Geluid
  • Twee Meet & Greets
  • Totaal programma binnen 4 uur

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief