KindershowS
Letter Belangrijk

Deze dames verzorgen een waar educatief kinderfeestje! Met verschillende voorstelling gemaakt op leeftijdscatogorie en belevingswereld veroverden zij al vele kinderharten. Op basisscholen, in theaters en op vakantieparken weten zij de op de leukste manier kinderen iets bij te brengen.

Letter Belangrijk

Uniek samenspel

Binnenstappen in de belevingswereld van kinderen met een uniek, educatief en interactieve theatervoorstelling is wat deze dames feilloos kunnen. Met de grootste souplesse geven zij acte de presence en doen ze het voorkomen alsof het werkelijk allemaal geimproviseerd is. Beter gezegd alsof je toevallig 'real-life' zit mee te kijken.

Met een achtergrond in het onderwijs in combinatie met acteer en toneelopleidingen en een groot inlevingsvermogen weten zij de kinderen snel aan zich te binden en nemen hen mee in een reis langs de leukste onderwerpen! Een verjaardagsfeest, een reis door onze eigen geschiedenis en zelfs het onderwerp pesten durven zij aan te snijden! Met een lach, een les en gezang geven ze de kinderen een unieke beleving!

En toen ... (6+)

Puk en Sam zijn op zolder bij oma en vinden allemaal oude spullen waaronder een prachtig boek. Maar dan gebeurt er iets waardoor het boek niet meer te lezen is. Wat nu?
In deze interactieve voorstelling gaan ze samen met de kinderen op zoek naar feiten uit de geschiedenis. Zou het hen lukken om het boek weer compleet te maken?

Tring! (4+)

Naar de mooiste plek van de wereld gaan, wie wil dat nou niet? Puk en Sam vinden het thuis maar saai. Ze vervelen zich en willen weg. Ze willen ergens heen waar alles beter is. In deze interactieve voorstelling gaan we op reis door verschillende werelden vol met snoep, ipads en andere dingen waar wij van dromen. Maar is deze plek wel zo perfect? Zou deze plek niet dichterbij zijn dan we zelf denken?

Feestje! (3+)

Lola en Lulu zijn uitgenodigd voor een feestje van de jarige job. Maar het ziet er nog niet feestelijk uit. Wat heb je nodig voor een feest? Lukt het ze om op tijd klaar te zijn? Met jullie hulp vast wel! Helpen jullie mee?

LETTER BELANGRIJK

Deze geweldige interactieve shows duren +/- 35 minuten. Na de show is er altijd ruimte voor een Meet & Greet!

De show is inclusief decor, licht & geluid tot 200 personen. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten a 23 ct/km & BTW. Op alle shows zijn de algemene voorwaarden van Experience entertainment van toepassing.

LETTER BELANGRIJK INTERACTIEVE SHOW

v.a. € 495

  • Inclusief
  • Decor
  • Licht & geluid
  • Meet & Greet

LETTER BELANGRIJK
dubbele SHOW

V.a. € 695

  • Inclusief
  • Decor, Licht & Geluid
  • Twee Meet & Greets
  • Totaal programma binnen 4 uur

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief