KindershowS
Prinsessen & Sprookjesfiguren

Sprookjes komen tot leven op jouw feestje! Anna, Elsa, Sneeuwwitje, Doornroosje, Belle, Ariel ... Te veel om op te noemen. In een show, Meet & Greet of misschien in een videoboodschap. Het kan allemaal! 

Breng de magie tot leven

'een magisch feest'

Experience Entertainment laat de mooiste sprookjes tot leven komen in een betoverde wereld van fantasie. Prachtige prinsessen, dappere prinsen en toegewijde lakeien we hebben het allemaal. Laat jezelf verbazen en ontmoet de prinsessen van je dromen. Neem een duik in het diepe met Ariel, dans de avond weg met Assepoester, speel de hele dag met de sneeuwzusjes Anna en Elsa of drink een kopje thee met Alice, niets is onmogelijk.

Toegewijd om ieders zijn droom uit te laten komen. Voorzien we in alle entertainment van kinderfeestjes tot complete shows. Alles is mogelijk. Laat ons de gids zijn in een wereld die u nog niet kende vol magie en beleving. En bewandel de paden van de bekende tijdloze sprookjes die we allemaal kennen. We nemen u mee op een reis langs elk hoofdstuk uit een sprookjesboek en sluiten u magische dag af met een nog lang en gelukkig.

Kinderfeestjes

Heeft u iets te vieren? Laat uw feestje magisch worden! Van kinderfeestje tot persoonlijke meet and greet, wij maken elk moment bijzonder!

Videobericht

Wie droomt er nu niet van een persoonlijke videoboodschap van zijn of haar idool? Wij maken dromen waar in gepersonaliseerde video’s voor elke gelegenheid.

Events

Een unieke ervaring voor uw bezoekers of gasten. Ontmoet onze karakters, die op geheel eigen wijze deel uit maken van uw programma. Maak van uw event een spektakel!

Shows

Spotlight aan, start de muziek! Wij staan garant voor unieke, interactieve theater concepten waarbij we de verhalen van onze karakters naar u toe brengen. Ga met ons op avontuur.

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief