KINDERSHOWS
Meet & Greet met
TV-Helden

Thomas de Stoomlocomotief, Dora & Diego
Kikker, Peppa Pig, Spongebob en nog heel veel meer!
Ontmoet ze nu tijdens een bijzondere Meet & Greet!

Een unieke ervaring

Dat bijzondere gevoel, dat moment! De blik in hun ogen, de lach op hun gezicht. Een unieke ervaring voor even en een herinnering voor het leven!

Woezel & Pip

Woezel & Pip, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, veroverden afgelopen jaren in recordtempo de harten van de kinderen en hun ouders met hun spannende avonturen. Met bijna een miljoen verkochte boeken en zeer succesvolle familiemusicals, die jaarlijks zo'n 100.000 bezoekers trok, zijn Woezel & Pip met recht de meest populaire hondjes van het land! Woezel & Pip komen graag kennis maken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op uw evenement.

Sesamstraat 

Laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… voor Sesamstraat! Al sinds 1976 zitten kleuters aan de buis gekluisterd voor het educatieve kinderprogramma. In de bekendste straat van Nederland beleven karakters als Tommie, Elmo, Koekiemonster, Bert en Ernie dagelijks de vrolijkste avonturen. Maar natuurlijk komen de populaire bewoners ook graag bij uw evenement op bezoek om uw kleine gasten een dikke knuffel te geven. 

Karakter keuze uit: Elmo, Tommie, Koekiemonster of Bert & Ernie

Sesamstraat Parade

Op zoek naar een speciale beleving voor uw evenement? De Sesamstraatparade is uniek in de Benelux en bestaat uit Tommie, Elmo, Koekiemonster, Bert en Ernie met als speciale gast: Pino! Onderweg delen ze knuffels en high fives uit aan de kleinste toeschouwers. De straatparade wordt ondersteund door vrolijke Sesamstraatmuziek.

Dora & Diego

Dora is een vrolijk, ondernemend meisje. Samen met haar neefje Diego en haar aapje Boots gaat ze graag op ontdekkingsreis. Dora en Diego, de meest avontuurlijke kinderhelden van dit moment, zijn dagelijks te zien bij Nickelodeon. Deze jonge ontdekkers komen graag samen, of alleen naar uw evenement om nieuwe vrienden te ontmoeten.                                                                      
keuze uit: Dora of Diego

Peppa Pig

Peppa is een lief, ontdeugend biggetje dat samen met Mama Big, Papa Big en haar kleine broer George avonturen beleeft. Peppa is gek op spelen in een modderpoel, houdt van lachen en maakt graag knorrende geluiden. Peppa is dagelijks te zien op Nickelodeon en te vinden in alle speelgoedwinkels. Peppa is gek op kinderen en wil hen dan ook graag ontmoeten!

PAW Patrol

PAW Patrol, dagelijks te zien op Nickelodeon, gaat over heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturenbaai te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! Marshall, Chase en Skye gaan natuurlijk heel graag op de foto met al hun stoere vriendjes en vriendinnetjes.                           
keuze uit: Chase, Marshall of Skye

Kikker

Kikker, bekend van de kinderboekjes van Max Veldhuijs, is al ruim 30 jaar zeer geliefd bij kinderen. Kikker kan nog niet lezen, maar hij tekent, zwemt en springt heel hoog! Avontuur vindt hij leuk, maar het liefst is hij thuis in zijn huisje aan de rivier. Kikker heeft de beste vriendjes van de wereld: Eend, Haas, Varkentje, Rat, Beertje... en binnenkort ook wel alle bezoekertjes van uw evenement?! Kikker gaat graag met alle vriendjes op de foto!

TOp wing

Top Wing (dagelijks te zien op Nickelodeon) gaat over het dappere team van vier enthousiaste jonge vogels die traint aan de Top Wing Academy. Deze cadetten zijn echte waaghalzen en beleven de geweldigste avonturen om hun vleugels te verdienen, waarmee ze worden klaargestoomd tot échte reddingsvogels! Penny en Rod komen graag naar uw evenement om op de foto te gaan met al hun heldhaftige vriendjes en vriendinnetjes.                      
keuze uit: Penny of Rod

Thomas de stoomlocomotief

Het eigenwijze stoomtreintje Thomas is al jarenlang zeer geliefd onder kinderen. Naast de populaire tv serie en vele speelgoedartikelen waren Thomas en zijn vrienden al meerdere malen te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Samen met de Dikke Controleur arriveert Thomas vanaf nu ook graag op uw evenement. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Keuze uit: Dikke controleur &
Thomas de Stoomlocomotief

Spongebob Squarepants

SpongeBob is de altijd vrolijke, gele zeespons. Hij woont in een Ananas diep in de oceaan in het onderwaterstadje Bikinibroek. SpongeBob is al sinds 2002 een hit op TV bij Nickelodeon en populair bij een brede doelgroep, zowel jong als oud. Met SpongeBob op uw evenement bent u gegarandeerd van gezelligheid!

Teenage mutant Ninja Turtles

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn getraind om de vechtsport ninjutsu te beheersen. Ze strijden tegen wonderlijke slechteriken om de wereld te behoeden voor gevaar. Het stoere viertal is te zien bij Nickelodeon en bekend van diverse bioscoopfilms en vooral populair bij de oudere kinderen. Leo, Raph, Mikey en Donnie komen graag naar uw evenement om het publiek te verrassen met hun kunsten.

keuze uit: Leo, Raph, Mikey en Donnie

sPROOKJESFIGUREN

Een magische ontmoeting met Doornroosje, Roodkapje, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel of Klein Duimpje. Dromen worden werkelijkheid wanneer één of meerdere sprookjesfiguren bij u langskomen alsof ze zo uit het sprookjesboek zijn gestapt.                         
keuze uit: Doornroosje, Roodkapje, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel of Klein Duimpje

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© Experience Entertainment

LAAT JE NETWERKEN!

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief