DE ONDERNEMER CENTRAAL
Experience Entertainment & JOIN-IN

“De Ondernemer Centraal” is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. In deze uitzending vertelt Martijn over zijn bedrijf Experience Entertainment en over het initiatief JOIN-IN.

Veel kijkplezier!

De ondernemer Centraal

Experience Entertainment

Experience Entertainment is een boekingskantoor voor de evenementen, horeca en Recreatiebranche. Het aanbod van Experience Entertainment bestaat uit ervaren entertainers, ondernemers, bedrijven die inmiddels hun sporen hebben verdiend. Gebundeld in het aanbod van Experience Entertainment.

De missie van Experience Entertainment is om ons uitgebreide netwerk van vakantieparken en Horecabedrijven samen te brengen met ons uitgebreide netwerk van entertainers en entertainmentbedrijven.

Experience Entertainment houdt een nauw en warm onderhoudt met alle betrokken partijen (zowel afnemer als aanbieders) om op deze manier te allen tijde een fijn samenwerkingsverband te kunnen realiseren.

Bezoek Experience Entertainment op Breda Steunt Breda voor meer info >>

De uitzending

In januari spraken we Martijn van Experience Entertainment & JOIN-IN. Eigenaar Martijn vertelde ons wat de coronacrisis met zijn bedrijf doet, welke veranderingen hij heeft moeten maken en uiteraard kijken we naar wat de toekomst brengt. 

CONTACT

Experience Entertainment
Doenradestraat 256 a
4834 GJ Breda

06-27912372
info@experience-entertainment.nl
www.experience-entertainment.nl

SOCIALS:

© EXPERIENCE ENTERTAINMENT

LAAT JE NETWERKEN!

Laatste nieuws ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief